moara cu ciocanele proiectata pentru macinarea probelor de cereale, granule, faina, nutreturi, furaje etc.;
proba macinata poarte fi utilizata pentru analize de tipul NIR, Falling Number, Glutomatic, determinare azot prin combustie, etc.;
proba se colecteaza intr-un saculet de nylon situat sub camera de macinare;
controlul ajustabil al alimentarii cu vacuum regleaza viteza de alimentare a probei in camera de macinare;
un ciocan din otel se roteste cu viteza mare fortand trecerea probei printr-o sita de otel inox. Aparatul este livrat cu o sita standard de 0.8 mm. Optional, se poate dota si cu site de 0.5 – 2 mm.
Activitatea alfa-amilazică are o mare influenta asupra calitatii produselor coapte, a pastelor făinoase şi tăiţeilor.
Metoda indicelului de cadere (Falling Number) este o metoda rapida si usoara pentru determinarea activitatii alfa-amilazice care ajuta la stabilirea gradului de incoltire a cerealelor si avand numeroase aplicatii.
Activitatea alfa-amilazică are o mare influenta asupra calitatii produselor coapte, a pastelor făinoase şi tăiţeilor.
Metoda indicelului de cadere (Falling Number) este o metoda rapida si usoara pentru determinarea activitatii alfa-amilazice, ajutand la stabilirea gradului de incoltire a cerealelor si avand numeroase aplicatii.
Activitatea alfa-amilazică are o mare influenta asupra calitatii produselor coapte, a pastelor făinoase şi tăiţeilor.
Metoda indicelului de cadere (Falling Number) este o metoda rapida si usoara pentru determinarea activitatii alfa-amilazice ajutind la stabilirea gradului de incoltire a cerealelor si avind numeroase aplicatii.
Modelul Inframatic 9500 este cel mai nou analizor NIR ce ofera cea mai buna acuratete disponibila. Este un instrument precis si robust construit pentru analiza cerealelor si semintelor de oleaginoase in mai putin de 30 sec.
Descriere generala:
interfete: Ethernet, 4 x USB;
calibrari transferabile intre aparate;
ecran color tip touch screen cu meniu intuitiv pe care se pot citi cu usurinta rezultatele;
acuratete deosebita: sistemul optic si calibrarile furnizate va garanteaza obtinerea unor rezultate corecte;
Concept - este un echipament robust ce a fost special proiectat pentru utilizare in camp. Este ideal pentru determinarea umiditatii, proteinei si uleiului din cereale. Un obturator automat protejeaza aparatul de lumina parazita, insecte si daunatori pentru folosirea lui in conditii optime si cu costuri reduse de intretinere.
Portabilitate – analizor compact usor de transportat in mana cu alimentare la 12V sau 24V, sau pe baterii (pana la 2 ore), poate fi utilizat in recomorca, in cabina sau in siloz. Geanta standard de transport protejeaza IM 8800. Este de asemenea folositoare pentru pastrarea instrumentului pentru perioadele in care nu este utilizat (dupa recoltare).
Este important ca producatorii si procesatorii de carne si produse din carne sa poata monitoriza si controla continutul de grasime, umiditate, proteina si alti parametri nutritionali importanti.
Spre deosebire de metodele chimice, tehnologia NIR permite obtinerea unor rezultate in cateva secunde.
DA 6200 permite obtinerea unor rezultate in timp real, fapt ce permite cresterea calitatii si uniformitatii pentru toate tipurile de carne.
Sistemul este calibrat si gata de folosire chiar dupa livrare.
Tehnolgia NIR “diode-array”, deoarece nu are componente optice in miscare, asigura o functionare fiabila si determinari precise.
AM 5800 este singurul instrument portabil pentru determinarea umiditatii si greutatii hectolitrice, care foloseste acceasi celula de masurare, tehnoogie de frecventa inalta la 150 Mhz, algoritm UGMA acreditat si aceleasi curbe de calibrare care sunt folosite si la aparatul de laborator ce detine aprobare de model, AM 5200-A.
Semnalul de masurare de frecventa inalta asigura o analiza de profunzime a probelor si confera o acuratete marita indiferent de nivelul de umiditate, temperatura sau tipul recoltei.
Poate analiza cereale, seminte oleagioase, legume, fasole, linte etc.